Rendszerüzenet

Ami épp aktuális

Hirdetések

2022.07.03.

- Vasárnaponként a Kálvin téren 9-től 10 óráig imaóra az ifi teremben!

- Még lehet jelentkezni gyülekezeti több-generációs nagytáborunkba! A tábor augusztus 15-től 21-ig Mátraházán lesz. A teljes részvételi díj 55 ezer forint/felnőtt. A 18 éven aluliaknak kedvezményt tudunk biztosítani! Felnőttenként 10 eFt-tal lehet helyet foglalni a táborozásra. Jelentkezzünk, és imádkozzunk minél többen a hét áldásaiért!

- Ma testvérgyülekezetünkből, Nagyvárad-Újvárosi gyülekezetből érkeztek vendégeink az istentiszteletre. A 10:10-es istentiszteleten Isten igéjét hirdeti közöttünk Nt. Módi József, a gyülekezet lelkipásztora.

- Augusztusban egyházmegyénk futball-bajnokságot rendez. Jelentkezni Nyiri Izabella pénztáros testvérünknél lehet!

 

 

Heti alkalmaink:

  1. Kedd: 9:00 Bibliaóra a Rákóczi úti szociális központban;
  2. Szerda: 16:00 Bibliaóra a Középkerti Imaházban;
  3. Csütörtök: 10:00 Bibliaóra a Kálvin Otthonban;
  4. Csütörtök: 18:00 Hit és Élet Bibliaóra a gyülekezeti Nagyteremben;
  5. Szombat: 17:00 Ifjúsági bibliaóra az Ifi teremben;

 

Köszöntjük születés- és névnapos Testvéreinket: Kornél, Soma, Babett, Ulrik, Szvetlána, Emese, Sarolta, Csaba, Járfás, Apollónia, Apolka, Ellák, Edgár, Lukrécia, Marina

 

Köszönjük a Testvérek elmúlt heti persely- és egyéb adományait!

„Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert a jókedvű adakozót szereti az Isten”. (2Kor 9,7)

 Mivel fejezhetem ki a hálámat Isten iránt?

Imádsággal, énekléssel, szeretetszolgálattal, adakozással!

Mire lehet és érdemes adakozni? - Templom felújítás; nyári gyülekezeti tábor (nagycsaládosok részvételi díja); gyülekezeti újság (JóHírmondó); Középkerti imaház felújítása; egyházfenntartói járulék

Hogyan tehetem? - A Lelkészi Hivatal pénztárosánál, vagy banki átutalással az adomány célja és a címem beírásával a Megjegyzés rovatba (K&H Bank 10400346-00026767-00000000)