Rendszerüzenet

Köszöntő

Letöltés

       

"Én hiszek az Istenben, mint egy Személyben. Még a diákéveimben elutasítottam Darwin, Haeckel és Huxley nézeteit, melyek teljesen elavult lehetetlen nézetek." - Albert Einstein (1879–1955) a modern fizika egyik alapítója, Nobel-díjas

Kedves Látogató!             (digitálisan rögzített igealkalmaink a Média menű első két pontja alatt találhatók)

Engedd meg, bármelyik nemzedékhez tartozol is, hogy így tegeződve megkérdezzelek: Lehet, hogy idegennek tűnik számodra egy ilyen gyülekezeti honlap? Egyáltalán az egyház? – Vajon kik a tagjai, miért járnak oda, van ennek bármi értelme itt a 21. században?!

Jogosak a kérdéseid! Megvallom, néha mi nem kommunikálunk helyesen, esetleg mi magunk riasztjuk el a hozzánk közeledőket… De kérlek, ne add fel! Aki tovább keres és félreteszi előítéleteit, arra meglepetések várnak, ezt egészen biztosan állíthatom!

Annak idején egy férfi, valahol a Földközi tenger keleti partvidékén álmában látott egy létrát, amely az égbe vitt. S valami felderengett neki abból, hogy valójában honnan ered és hova is tartozik ezen a földön… Ráérzett, hogy a sorsa sokkal jobb irányba is tarthat, mint eddig gondolta, s így kiáltott, de már bizakodva: „Milyen félelmetes ez a hely! Nem más ez, mint az Isten háza és a menny kapuja!” (1.Mózes 28,17)

Ez a honlap neked is segít megtalálni ezt a helyet. A helyedet az életben! Lehet, hogy először félelmetesen idegennek tűnik minden, de minél jobban megismered azt a valakit, akire mutatnak itt hang-, videó- és írott anyagok, annál nagyobb meglepetéssel tapasztalod: erre az érzésre, meggyőződésre és biztonságra vágytál gyermekkorod óta… Áldott, örömteli rácsodálkozást kívánok!

                           Somogyi László lelkipásztor

U.i.: Ha majd úgy gondolod, hogy csatlakozni kívánsz e közösséghez, ezen a linken megtalálod az ehhez szükséges adatlapot.